Брандиране на грота (Sue Me Sue You)

Като видях тази реклама върху грота на 100 футовата яхта, участник в тазгодишната Sydney to Hobart,  ми дойде идея за този пост. Всъщност собственикът  е австралийски колега, който рекламира създадената от него онлайн платформа за намиране на походящия адвокат.  Нещо като електронен месит (адвокатски посредник), забранен от нашия професионален закон и етичен кодекс.

Представяте ли си,  да брандирам грота на Кралицата с Kotoff-law, за да тържествува адвокатскотo ми тщеславие. Имам един приятел ЧСИ,  който има подобни рекламни аксесоари.  Но частният бирник прилича повече на ЕТ, отколкото на професионалист-борец за правдата (на своя клиент)  и затова се рекламира пред настойчиви кредитори и всява уплаха /омраза у съсипани длъжници. И ако имаше яхта, съм сигурен, че щеше да изтипоса върху корпуса или  грота “ЧСИ…..”

В моята професия рекламата по традиция е табу. Затова върху грота освен означение BG и номера на платното (24), има и реверанс към спонсорите. Като стана дума за тях, в момента за участието в Остар 2022 има записани 13 участници. Дано да го бъде този път, за да има основание да изпишем върху грота на Кралицата OSTAR – като ярка самотна звезда на най-трудната трансатлантическа регата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *